Proč si vybrat naši realitní kancelář?

Přemýšlíte o prodeji nebo pronájmu své nemovitosti a nejste si jistí, zda ji chcete nabídnout k prodeji/pronájmu realitní kanceláři? Tak, jako při každém rozhodování, je dobré najít si veškeré dostupné informace, aby vaše rozhodnutí bylo co nejlepší a proto Vám přinášíme tento článek, abyste měli vše důležité na jednom místě.

Při dnešním dynamickém a konkurenčním trhu s nemovitostmi se může zdát lákavé zkoušet prodávat svou nemovitost samostatně. Nicméně existuje mnoho důvodů, proč je výhodné a moudré svěřit tuto důležitou transakci profesionální realitní kanceláři. Profesionální je důležité slovo - té, která má dostatečnou praxi, skvělé reference, využívá moderních prodejních nástrojů a je seriózní. Neméně důležité je i vybrat si realitního makléře, který dle Vašeho mínění důstojně a zároveň nápaditě bude schopen nabídnout a PRODAT Vaši nemovitost. AKTIVITA je dle našeho názoru zásadním kořením, které dovede obchod do zdárného konce. Vyfotit nemovitost telefonem a umístit na internet je lehké, ale toto v dnešní době zdaleka nestačí, pokud tedy nechcete prodat nemovitost výrazně pod cenou. Proto jsou velmi důležité i KOMPETENCE, kterými makléř disponuje.

Pokud se vyloženě nepohybujete ve světě realit, určitě by vám ušetřilo spoustu energie a času přenechat tyto starosti na profesionálovi, kterým je zkušený realitní makléř. Makléř totiž disponuje mnoha znalostmi a zkušenostmi, které vy jako „laik“ mít spíše nebudete. Realitní makléř zná především detailně místní trh a aktuální trendy. Má bohaté zkušenosti, které nasbíral za dobu působení ve svém oboru a umí je efektivně využít. Například na vyhledávání správných kupců, představení nemovitosti v tom nejlepším, ale reálném světle, a spravedlivé a realistické ocenění Vaší nemovitosti dle jejich kvalit, což je také klíčové. Jedním z nejdůležitějších nástrojů, který realitní makléř ovládá je cílený a profesionální marketing. V naší realitní kanceláři máme mimo jiné k dispozici mnoho osvědčených reklamních serverů, webové stránky, databázi poptávajících a především sociální sítě, které v dnešní době hrají při správném nastavení a prezentaci prim. Díky všemu uvedenému Vaši nemovitost uvidí opravdu velké množství potencionálních klientů a tím pádem by měl prodej proběhnout rychle nebo minimálně rychleji, než když si ho budete obstarávat sami. Nehledě na nákladnost těchto marketingových kampaní, pokud si je má klient hradit sám. Jejich správné nastavení a podoba jsou alchymií, kterou dobře ovládáme. 

Máte zkušenosti s prohlídkami nemovitostí a máte dostatek času na to je uskutečnit? Jste skvělými obchodníky, kteří dovedou nejlépe Vaši nemovitost pro prodej nejen designersky připravit, ale Vaši lásku k nemovitosti přenést i na budoucí případné zájemce? Pokud ne, tak naši makléři i tuto práci odvedou rádi za Vás. Ušetří Vám to ohromné množství času a mnohdy i nervů. Samozřejmě i získaná VÝSLEDNÁ CENA je výrazně VYŠŠÍ, pokud je nemovitost správně připravena, naprezentována a nabízí ji makléř, který ji umí správně prodat. Samozřejmostí jsou PŮDORYSY u všech nabídek, STAGING INTERIÉRU a fotografie od zkušeného a kvalitního FOTOGRAFA, který ukáže Vaši nemovitost v nejlepším světle, využíváme i záběry z DRONU. Další vhodné nástroje pro nejlepší nabídku Vaší nemovitosti volíme individálně podle potřeb každé zakázky, např. VIZUALIZACE, videoprohlídky, matterport, web nabídky.... Soustředíme se i na developerské projekty, které mají zase jiná specifika. S klientem důkladně probereme, co vše je možné udělat pro lepší prodejnost jejich nemovitosti, vždy záleží jen na něm v jaké fázi chce nemovitost nabídnout. Poradíme, pomůžeme, dodáme potřebné kontakty. 

Mimo práce realitního makléře nad každou nabídkou sedí tým na každotýdenní bázi a hledá další nové prodejní cesty a nápady, jak každou nabídku lépe prodat. 

Když už máme Vaši nemovitost v portfoliu, dáváme si opravdu záležet. Záleží nám na každé zakázce a na každém našem klientovi. Před každým focením proběhne tzv. Home Staging. Je to, zjednodušeně řečeno, příprava nemovitosti na prodej či pronájem. Disponujeme vlastním skladem dekoračních prvků a předmětů, které aranžujeme před každým focením, často i před prohlídkami. Jde nám o to, aby klient, který má o nemovitost zájem, získal představu, jak by nový domov mohl vypadat a aby se v prostředí cítil dobře. Snažíme se působit na všechny smysly a rozvinout u klienta fantazii.  

Všechny výše zmíněné činnosti a vyjednávací schopnosti makléře vedou mimo jiné i ke zvýšení konečné ceny nemovitosti. Se znalostmi trhu dokážeme efektivně prezentovat hodnotu Vaší nemovitosti a přesvědčit kupce o atraktivnosti nabídky. Jako realitní kancelář máme přístup k různým marketingovým nástrojům a strategiím, které mohou zvýšit viditelnost a lukrativitu Vaší nemovitosti na trhu.

Naši realitní makléři mají povinnost jednat v nejlepším zájmu svých klientů. Smluvní povinnosti, včetně ochrany osobních údajů, a dodržování etických standardů, jsou pro ně klíčové.

Prodej nemovitosti je komplexní proces, který zároveň vyžaduje dodržování právních norem a předpisů. Naše realitní kancelář Vám zaštítí přes naši smluvní advokatní kancelář kompletní právní servis a zajistí, aby všechny dokumenty byly v souladu s platnými předpisy a celý obchod proběhl s maximální BEZPEČNOSTÍ obou stran.

Důležité je zmínit, že tu po celou dobu obchodu pro klienta jsme (a často i po jeho skončení) a ať nastane v průběhu obchodu jakákoliv situace, umíme si poradit a věc dotáhnout do zdárného konce.

Ještě jsme vás stále nepřesvědčili, proč zrovna my jsme ten pravý „parťák“ pro prodej Vaší nemovitosti? Krom všeho výše popsaného, Vám můžeme pomoci i s hledáním nemovitosti nové nebo s výstavbou rodinného domu přes naše spolupracující osvědčené stavební firmy. V této oblasti Vám můžeme nabídnout i hypoteční poradenství ohledně Vašeho nákupu.

Ve výběru realitní kanceláře pro prodej Vaší nemovitosti je klíčové vybrat si partnera se solidní pověstí, dobrými komunikačními schopnostmi a transparentními postupy. Profesionální pomoc Vám může ušetřit čas, peníze, zajistit bezpečnost transakce, snížit stres a zaručit, že prodej proběhne k Vaší spokojenosti.

Pamatujte, že rozhodnutí vybrat si kvalitní realitní kancelář přináší nejenom větší pohodlí, ale také zvyšuje šance na úspěšný prodej Vaší nemovitosti za optimální cenu.

Budeme se na Vás těšit. Jsme tu pro Vás a to již od roku 2003!